Search

Με θρίαμβο επί του ΚΑΟΔ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης κέρδισε με άνεση τον ελλιπή ΚΑΟ Δράμας με 73-56 και πέρασε θριαμβευτικά στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου μπήκε πολύ δυνατά απο την αρχή παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης απο τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε συνεχώς την διαφορά της φτάνοντας την σε διψήφιο αριθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο και το +14 με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης που έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, βρίσκοντας παράλληλα μεγάλα καλάθια όποτε έκανε απόπειρα η ομάδα της Δράμας να ξαναμπεί στο ματς, φτάνοντας στο φινάλε με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 73-56 και το εντυπωσιακό +17 απέναντι στον πρωτοπόρο του Α’ ομίλου του Ανδρικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Σε μια απο τις συνηθισμένες τους βραδιές βρέθηκαν οι Ψάλτου, Σταμπουλής και Χρήστου που μαζί με τον Παλλάκη και τις τρίποντες “βόμβες” του Δώδου τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, οι “παλιοσειρές” Αμπελακιώτης, Μποβασιανός και Εξουζίδης πάλεψαν να κρατήσουν εντός αγώνα τον ΚΑΟΔ.

Διαιτητές: Ντούρας – Μυσιρλής

Δεκάλεπτα: 18-11, 35-21(ημίχρονο), 52-36, 73-56(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Κοκκινόπουλος Σ.): Κουμπάνης 2, Νταβουλτζόπουλος 4, Δώδος  11(3), Στεργίου 4, Σαββίδης, Χρήστου 13, Ψάλτου 14(1), Ρούμογλου, Σταμπουλής  13(2), Παλλάκης 9(1), Κάλφας, Κούτρας  2

ΚΑΟΔ(Καγιάογλου Σ.): Τούπας, Μανιώτης, Καρυοφύλλης 3(1), Ταχυρίδης  5, Εξουζίδης 11, Αμπελακιώτης  22(3), Γιεδίκης 2, Τοσουνίδης 2, Κάμμας, Μποβασιανός 11, Τσάμπρας

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it