Search

Εύκολη νίκη για την Βιστωνίδα Κοπτερού επί της νεανικής ΑΕ Κομοτηνής!

Με 6-0 επικράτησε της ΑΕ Κομοτηνής η Βιστωνίδα Κοπτερού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Β’ ΕΠΣ Θράκης και εκμεταλλευόμενη το ρεπό του ΑΠΣ Πανθρακικού, βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.


Η ομάδα του Μουμίν Οντέρ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του και κατάφερε να φτάσει σε αυτή την επικράτηση, χαρίζοντας, σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι και πολλά τέρματα. Από την άλλη αυτή ήταν σίγουρα μια βαριά ήττα για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα της. Ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις πως και καλό ποδόσφαιρο δύναται να παίξει, αλλά και να κερδίσει θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ανώτερους θεωρητικά αντιπάλους μπορεί και κοιτάει πλέον την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ραμαδάν Σινάν, ενώ ο Γκιρετλί Ναζήμ με δύο συνεχόμενα τέρματα, έκανε το 3-0. Το τέταρτο γκολ της Βιστωνίδας σημείωσε ο Γιώργος Πενόπουλος, ενώ το 5-0 έκανε ο Εγκέ Μουσταφά, δύο παίκτες δηλαδή που αποκτήθηκαν τον Γενάρη.

Το τελικό 6-0 σημείωσε ο γιός του προέδρου Μοεμίν Ερτζάν της Βιστωνίδας, ο Μοεμίν Ντογουκάν, που δείχνει να βελτιώνει την απόδοσή του παιχνίδι με το παιχνίδι, συμβάλλοντας επίσης στις επιτυχίες της ομάδας του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μωραΐτης που είχε για βοηθούς την Ευγενίδου και τον Ντελή.

*Φώτο αρχείου

Share it