Search

Συνέχισε τον “καλπασμό” της προς την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης η Κεσσάνη Ερασμίου με πεντάρα επί των Κιμμερίων!(+pics)

Σα να μην πέρασε μέρα επέστρεψε στην δράση μετά την διακοπή η Κεσσάνη Ερασμίου που πέτυχε ακόμη μια εμφατική νίκη επικρατώντας με 5-1 του Εθνικού Κιμμερίων συνεχίζοντας αήττητη τον καλπασμό της προς τα “σαλόνια” του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Χρήστου Μαραντά όπως συνηθίζει μπήκε πολύ δυνατά απο τα πρώτα κιόλας λεπτά και  μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σαμανίδη, για να έρθει στο 10′ ο Τζιρίδης να κάνει δύο τα τέρματα του. Κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22′ όμως το σουτ του Σαράφογλου σταμάτησε στο δοκάρι του Σανικιώτη.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο “εφιαλτική” για τον Εθνικό που πήγε στο Εράσμιο με πολλά προβλήματα, με τον Πουρναράκη στο 25′ να κάνει το 3-0 ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης στο 40′ έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν και δοκάρι με τον Βασιλειάδη.

Στην επανάληψη και με τους γηπεδούχους να μπαίνουν “σβηστά” η ομάδα των Κιμμερίων μείωσε με τον Νεζήμογλου στο 47, με τον Νουρεντίν στο 70′ να διαμορφώνει το τελικό 5-1 για την Κεσσάνη που συνεχίζει στην κορυφή της Β1 κατηγορίας με άπαντες στον σύλλογο να θέλουν ανάλογη συνέχεια στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν σε Τοξότες και Σταυρούπολη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Γιώργο Πασχαλίδη.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Παπαδόπουλος, Κλειτσιώτης, Πουρναράκης, Γιαννακούδης,  Βασιλειάδης Χ.(65′ Αποστολίδης Δ.), Βασιλειάδης Γ.(46′ Νουρεντίν), Χιλμήογλου(65′ Αποστολίδης Χ.), Τζιρίδης, Σεραπτσής, Σαμπανίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ: Μπογιάρ, Μολλά Χ., Μπαμπά Οζ., Ντούραλη, Σιράκ, Μπουγιουκλής, Μπαντάκ Χ., Παπαζλή,  Νιζήμ Εγκίζ, Εσκενδέρ, Σαράφογλου

Share it