Search

Πλήγμα με Γιάννη Καραγκιόζη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον Ορφέα Ξάνθης

Μια πολύ σημαντική απουσία ενόψει των κομβικών αγώνων στην μάχη που δίνει να διατηρηθεί στην κατηγορία θα έχει ο Ορφέας Ξάνθης, καθώς ο Γιάννης Καραγκιόζης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες καθώς έσπασε το πλευρό του.

Ο εκ των αρχηγών του Ορφέα παρότι τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη Αβάτου συνέχισε να αγωνίζεται βοηθώντας την ομάδα του προτού αποχωρήσει ως αλλαγή, με τα ιατρικά νέα μετά τις εξετάσεις που επεβλήθη να μην είναι ευχάριστα καθώς διαγνώστηκε πως έχει σπάσει το πλευρό του  με τον γιατρό να του δίνει οδηγίες να μην ρισκάρει για τις επόμενες περίπου 3 εβδομάδες.

Κάτι που όπως αντιλαμβάνεται κανείς φέρνει έντονο προβληματισμό στον ξανθιώτικο σύλλογο καθώς χάνει έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τουλάχιστον τρία ματς(Παραλίμνιο, Σιδηροχώρι, και Καβάλα), με τον Γιάννη Καραγκιόζη να δίνει αγώνα να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με το Σκούταρι στις Σέρρες.

Για τον τραυματισμό ενός εκ των αρχηγών του ο Ορφέας Ξάνθης έγραψε χαρακτηριστικά:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Φωτογραφία του Orfeas Xanthis.

Share it