Search

Κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Μαρωνείας -Σαπών και Ιάσμου, ανοιχτά στον Δήμο Κομοτηνής!

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Μαρωνείας- Σαπών και Ιάσμου, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των δήμων. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη δημοτική ενότητα Οργάνης και Κέχρου, ενώ στη δημοτική ενότητα Φιλύρας, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Εσοχή και τη Δρύμη.

Ανοιχτά θα είναι τα  σχολεία  στην παρούσα φάση και την υπάρχουσα κατάσταση, μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, μιας και η σημερινή χιονόπτωση δεν επέφερε προβλήματα στις μετακινήσεις στο Δήμο Κομοτηνής.

Τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής, είναι έτοιμα  σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση εν νέου του καιρού, τις βραδινές ώρες.  Μόνο σε τέτοια περίπτωση και εφόσον με νέους ελέγχους αύριο νωρίς το πρωί διαπιστωθεί ότι υπάρχουν προβλήματα στην ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, θα αλλάξει η απόφαση, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Η επίσημη ανακοίνωση για το δήμο Ιάσμου έχει ως εξής:

“Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη (27/02/2018), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας (σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010).”

Η σχετική επίσημη ανακοίνωση για το Δήμο Μαρωνείας -Σαπών έχει ως εξής:

“Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί σε ολόκληρο το Δήμο ,με απόφαση του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 δεν θα λειτουργήσουν .”

Πηγή: Xronos.gr

Share it