Search

Ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων μεταξύ Ξάνθης και Ροδόπης!(+pics)

Με Θρακιώτικο ντέρμπι άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων με την Ξάνθη να υποδέχεται την Μεικτή ομάδας Ροδόπης/Δράμας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Η νεοσύστατη ομάδα της Ροδόπης άνοιξε το σκορ με τον Ρούμηστπ 23′ με τους ξανθιώτες να ισοφαρίζουν με τον Αλέξη Γιαλάογλου. Για την ομάδα της Ξάνθης να σημειώσουμε πως επέστρεψε στην άκρη του πάγκου ο Απόστολος Κουτρουλός.

Να σημειώσουμε πως πέρα απο της δύο ομάδες της Θράκης στον Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων μετέχουν επίσης οι ομάδες των Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Βέροιας.

Για την ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Εφραιμιίδης, Τσαρδακλής, Φίλος, Τσιφλίκογλου, Κέλλης, Καπζά, Αργυρίου, Κιουτσούκ, Ντουμπάν, Μπρατίδης,Γιαλάογλου. Ενώ στον πάγκο ήταν οι: Πυλαρινός, Καρανάσιος, Ναθαναηλίδης, Παυλίδης, Καραμανάβης και Πατεράκης.

Για την μεικτή ομάδα της Ροδόπης/Δράμας ξεκίνησαν οι: Φράγκος, Δαλματζής, Ντάσιος, Βόλτσης, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Κρεβούρης, Τσορπίδης, Πατρωνίδης, Πουλακίδας, Ουρούμης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Μοσχάκης και Χατζηκυριακίδης

Share it