Search

Ένα βήμα πριν την εξάδα η Δόξα Σώστη μετά το διπλό επί της Αναγέννησης Παγουρίων! (+pics)

Με 0-2 επικράτησε η Δόξα Σώστη της Αναγέννησης Παγουρίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ακόμη και όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο. Κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς, δεν επηρεάστηκαν από την αποβολή του Πατερέλλη, παραμένοντας στο πλάνο τους και τελικά κλείδωσαν την νίκη στο 78′. Η Αναγέννηση από την άλλη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την Δόξα, δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του ματς και μοιραία ηττήθηκε.

Μόλις στο 3′ ο Σώστης προηγήθηκε με την κεφαλιά του Λάβδα από την σέντρα του Παπασωτηρίου για το 0-1. Στο 10′ το σουτ του Λάβδα απομακρύνθηκε σε κόρνερ, ενώ στο 15′ από το φάουλ του Φανιάδη, η κεφαλιά του Ανδρίκου κατέληξε άουτ. Στο 16′ η Δόξα έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Πατερέλλη για φάουλ εκτός περιοχής στον Τοτονίδη. Στο 18′, το 19′ και το 38′ ο Πολυμένοφ είδε ισάριθμες φορές, τον Χατζηισαάκ να σταματά της προσπάθειές του και στο 39′ ο Τοτονίδης απομάκρυνε το πλασέ του Παπασωτηρίου, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 55′ το σουτ του Λάβδα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 57′ η κεφαλιά του Δροσίδη μετά την σέντρα του Κοκολάκη κατέληξε στα χέρια του Χατζηισαάκ, ενώ στο 59′ ο τερματοφύλακας της Δόξας, έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πολυμένοφ. Τέλος στο 78′ και ενώ προηγουμένως ο Παπουτσής είχε φανέι και πάλι απειλητικός στα καρέ της Αναγέννησης, βγήκε στην πλάτη της άμυνάς της και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς του Γιασάρη και Λάπατα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Παογυρίων: Μαγδαληνός, Ρούμπης (Αραχωβίτης), Τσόγιας (Κωνσταντής), Πολιτίδης, Χριστακάκης, Μακρής (Σαρακατσάνης), Πολυμένοφ, Κεφής, Τοτονίδης (Λιόλιος), Κοκολάκης, Δροσίδης.

Δόξα Σώστη: Πατερέλλης, Σταυρόπουλος (Μουσταφά Ογούζ), Γεωργακόπυολος (Κοτζαντίσογλου), Ανδρίκου, Παπαδόπουλος, Παπουτσής, Παπασωτηρίου, Σιόζιος (Χατζηισαάκ), Λάβδας, Φανιάδης, Βουλγαρίδης (Τρέσαλος).

Share it