Search

Photos: Έντεκα tips απο την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης και την κλήρωση για τα φλουριά!

Με αρκετά ενδιαφέροντα ζητήματα να συζητιόνται , με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στα οικονομικά ζητήματα, διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

1.Την Γενική Συνέλευση προλόγισε το Μέλος της Ένωσης Αντώνης Κουτσουρλής, έχοντας στο πάνελ πέρα απο τους Γιώργο Πανίδη(Πρόεδρος), Χρύσανθο Ζουρνατζίδη(Αντιπρόεδρος), Γιώργο Τριάντη(Αντιπρόεδρος)Γιάννη Δαλακούρα(Γενικός Γραμματέας), Χακάν Ισμέτογλου(Ταμίας) και τα μέλη Γιάννη Πιστόλα και Γιώργο Γουναρίδη. όπως φυσικά και τον Γραμματέα της Ένωσης Μπάμπη Κυρλίδη

2. Ο Διοικητικός Απολογισμός που έγινε απο τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη, που με το γνωστό του ύφος μιλώντας ευθεία και ανοιχτά προς το ακροατήριο, έβγαλες αρκετές ειδήσεις. Μίλησε για όσα έγιναν στην υπόθεση με τον πρώην γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Τσιπίδη αλλά και τους λόγους της απομάκρυνσης της υπαλλήλου της Ένωσης Βούλας Ελευθεράκη. Αναφέρθηκε εκτενώς στα ανοικτά ζητήματα της Ένωσης, φέρνοντας μάλιστα προς γνώση των σωματείων πως έχει αναγκαστεί ο ίδιος να βάλει απο την τσέπη του ένα ποσό πάνω απο 40,000 ευρώ για να κρατήσει ανοικτή και ζωντανή την Ένωση. Ποσό που εδόθη ως δάνειο για να μπορέσουν να λυθούν άμεσες ανάγκες που είχε η Ένωση και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αν είναι όλοι ενωμένοι θα πάνε όλα καλά στο τέλος.

3. Ο κ. Πανίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην προσπάθεια του να φέρει ακόμη μια σημαντική διοργάνωση στην πόλη,  Τονίζοντας τις κινήσεις που έγιναν έτσι ώστε ο Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων Ζήσης Βρύζας να δώσει το πράσινο φως η Ξάνθη  να φιλοξενήσει δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και για την στήριξη που λαμβάνει η Ένωση απο την μεγάλη ομάδα του Νομού, τον ΑΟ Ξάνθη.

4. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης ανακοίνωσε πως ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στο γήπεδο του ΑΟΞ

5.  Ακολούθησε ο οικονομικό απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε απο τον ταμία της Ένωσης Χακάν Ισμέτογλου, όπως και ο προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά. Ενώ απο τον κ. Κουτσουρλή διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Προέδρου της επιτροπής Αλέκου Παπατζή

6. Αρκετά ζητήματα έπεσαν στο τραπέζι απο τους εκπροσώπους των σωματείων, απο τους Παρατηρητές αγώνων και το πως θα βρεθούν τα χρήματα για να επιστραφούν αυτά που έχει βάλει ο Πρόεδρος απο την τσέπη, μέχρι και στην επαναφορά του σημαντικού ζητήματος της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών που έθεσε ο Πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολος Πασλάκης.

7. Πιστή στην εποχή “μνημονίων” που έχει μπει η ΕΠΣ Ξάνθης για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικά εποχές το γεγονός πως δεν έγινε εκδήλωση για κοπή πίτας, αλλά αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση και στους τυχερούς που θα βγουν να δοθεί σαν δώρο 100 ευρώ μείον απο το ποσό που θα δώσουν τη νέα χρονιά για εγγραφή στα πρωταθλήματα.

8. Το φλουρί στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν απο το Μέλος, Γιάννη Πιστόλα με την βοήθεια και  παρευρισκομένων που τράβηξαν τα μπαλάκια των τυχερών, τα φλουριά έτυχαν οι Αναγέννηση Θαλασσιάς, Σμίνθη, ΑΠΟΞ Ραιδεστός και η Ακαδημία των Ελπίδων Ξάνθης

9. Σε μια πολύ ωραία κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστού, που όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας Σάκης Ψωμάς δίνει το δώρο απο το δικό της φλουρί στις Μεικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που κάνουν περήφανους τους ποδοσφαιρανθρώπους του Νομού.

10. Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν στις ομάδες δώρα απο την ΕΠΣ Ξάνθης, δύο κρασιά αλλά και πέντε μπάλες ήταν η γενναιόδωρη κίνηση της Ένωσης προς όλα τα σωματεία που έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση.

11. Αυτό που λεγόταν απο πολλούς παρευρισκομένους ήταν το γεγονός πως ήταν απο τις ποιο “ποιοτικές” Γενικές Συνελεύσεις, με αρκετά καλό επίπεδο συνομιλιών και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις απο τους εκπροσώπους των ομάδων.

Δείτε στιγμές απο την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης:

Share it