Search

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε από το Νέστο Χρυσούπολης!(+pics)

Με 0-2 ηττήθηκε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από τον Νέστο Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά ματς που διεξήχθη υπό θερμοκρασία κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου, οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους απειλητική στιγμή στο πρώτο μέρος κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ένα πρώτο μέρος στο οποίο η Δόξα ξεκίνησε αρκετά δυναμικά, ωστόσο μετά το τέρμα που δέχτηκε φάνηκε να επηρεάζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, προσπαθώντας να βρουν τα..ανύπαρκτα κενά της αντίπαλης άμυνας, κάτι που τελικά κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο 57′, με το γκολ που πέτυχαν ωστόσο πιθανότατα να μην έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ.

Στο 8ο λεπτό στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς το σουτ του Ανυφαντάκη από πλευράς Σιδηροχωρίου πέρασε άουτ. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φεράρι έκανε το σουτ, ο Συνοδινός δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά και ο Κρολ που ακολούθησε την φάση σκόραρε για το 0-1.

Στο 57′ Φεράρι και Κρολ συνεργάστηκαν άψογα και ο πρώτος έκανε με κοντινό πλασέ το 0-2, με τον Κρολ ωστόσο να φαίνεται πως έκανε την ασίστ από θέση οφσάιντ. Στο 77′ και το 79′ τα σουτ του Κοβάτση δεν βρήκαν στόχο, ενώ προηγουμένως στο 78′ ο Τσάκωνας δεν έπιασε καλά το πλασέ, ενώ η ομάδα του είχε βγει στην αντεπίθεση, με τον Συνοδινό να μπλοκάρει εύκολα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος που είχε για βοηθούς τους Παστιάδη και Ραβικάλη. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του παιχνιδιού. Ελέγχεται στην φάση του 57ου λεπτού ο πρώτος βοηθός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας (89′ Ξενοδοχίδης Η.), Στοΐνοβιτς Λ., Ανυφαντάκης, Μαυράκης (65′ Μουρατίδης), Κόσιης (55′ Πανουργιάς), Κούτρας.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπατάνης, Φραγκούλης, Έντουαρτ, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι, Κρολ (80′ Παπαδόπουλος), Κοβάτσης (89′ Μούτσα), Γκουτσίδης, Αρέτας (66′ Τσάκονας).

 

Share it