Search

Στο ίδιο έργο θεατές…

Αυτή τη στιγμή οι αράδες που θα γράφαμε θα έπρεπε να είχαν να κάνουν με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Έλα όμως που το ματς δεν διεξήχθη.

Για τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για ακόμα μία φορά σε ντέρμπι της Super League είχαμε ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα (πολύ πρωτότυπο). Πέρυσι το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο διεκόπη και δεν συνεχίστηκε ποτέ λόγω ρίψης κουτιού μπύρας στον τότε προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» Βλάνταν Ίβιτς. Σήμερα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν αυτές παραταχθούν για τις τυπικές χειραψίες, πέταξαν εκατοντάδες χαρτάκια στο γήπεδο προσπαθώντας να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα. Ένα ρολό χαρτιού λοιπόν (πιθανότατα ταμειακής μηχανής) βρήκε τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο.

Παρ’ όλο που αρχικά παίκτες και διαιτητές πήγαν να ξεκινήσουν κανονικά το παιχνίδι, μετά από παρέμβαση του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και το ίδιο έπραξαν αργότερα και οι ρέφερι της αναμέτρησης. Στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα υπήρχε σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων και των διαιτητών για το τι θα συμβεί με τον αγώνα. Ενημέρωση για οριστική διακοπή ακόμα και την ώρα που γράφουμε το κείμενο αυτό δεν υπάρχει, με τους φιλάθλους πάντως να έχουν αποχωρήσει από την Τούμπα και τη συνδρομητική τηλεόραση να έχει κλείσει το κύκλωμα της ζωντανής μετάδοσης.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τι έχει γράψει ο διαιτητής κ. Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα, καθώς από αυτό θα κριθεί το ποια θα είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Την ώρα πάντως που σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης διεξάγονται ντέρμπι με ανατροπές (όπως το Μαν. Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 2-1 & το Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε 3-1 σήμερα) και εξαιρετικό θέαμα, εμείς βλέπουμε πάλι αυτές τις εικόνες και τελικά, είμαστε για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές…

 

Share it