Search

“Έσπειραν”…τρόμο οι εξάσφαιροι Νέοι της Ξάνθης που ξέσπασαν στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι της Ξάνθης που διέλυσαν με 6-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, επιστρέφοντας στις νίκες και την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας φτάνοντας τους 33βαθμούς

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μπήκε αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες και μόλις στο 7′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δουλγέρη ο Γιανναράκης έκανε το 1-0, με τον Αγγελόπουλο στο 29′ να κάνει δύο τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης ήταν “χάρμα οφθαλμών” σημειώνοντας άλλα τέσσερα τέρματα, αρχικά κάνοντας το 3-0 με πλασέ του Ιωάννου για να έρθει στο 53′ ο Πατσιώρας με ένα τρομερό σουτ να κάνει το 4-0. Ο Εβρίτης μεσοεπιθετικός που πέρασε ως αλλαγή έκανε μετά απο ασίστ του Ιώαννου το 5-0 στο 61′ για να έρθει στο 72′ ο Γιανναράκης να διαμορφώσει το τελικό 6-0 μετά απο κόρνερ του Τσάπαρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με α’ βοηθό τον Χρήστο Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης) και β’ βοηθό τον Θόδωρο Κατσαρό (ΕΠΣ Ευρυτανίας).

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου(60′ Γκατζόγιας), Τριανταφύλλου, Τσάπαρης, Αγγελόπουλος(55′ Γκίκα), Δουλγέρης, Καλογιάννης(46′ Πατσιώρας), Ιωάννου

 

 

Share it