Search

Έρχεται τον Ιούνιο το 1ο Balkan Tennis Tournament στην Ορεστιάδα

Συνάντηση tennis clubs των χωρών Τουρκίας-Βουλγαρίας και Ελλάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/02/2018 στις 15.00 στην Tουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη του Luleburgaz με θέμα “Τριεθνής Διοργάνωση αγώνων αντισφαίρισης”.

Την χώρα μας εκπροσώπησαν ο Κος Ιωάννης Αθαναηλίδης έφορος του αγωνιστικού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και επίκουρος καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα την Αντισφαίριση.Ο Πρόεδρος του ΣΑΣ Τένις Σέρρες Κος Άρης Γραμματόπουλος και ο πρόεδρος του Όμιλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας Κος Κωνσταντίνος Καρατσίδης. Εκεί οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες με το 1o Balkan tennis tournament να διεξάγεται στην πόλη της Ορεστιάδας την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις των Ορεστείων και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας κατάφερε να φέρει την διοργάνωση στην πόλη εκμεταλλευομμένος τις επαρκείς εγκαταστάσεις (τέσσερα γήπεδα τένις) ενώ η συμμετοχή των εννέα ομάδων (πιθανότατα θα υπάρξουν και άλλες από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη) και το σύνολο των τουλάχιστον 250 παιδιών ηλικίας από 6 μέχρι 16 ετών τα οποία θα διανυκτευρεύσουν για δύο μέρες στην πόλη μας (με τους συνοδούς τους) αναμένεται να ενισχύσουν την περιοχή σημαντικά μέσω του αθλητικού τουρισμού! Επίσης συμφωνήθηκε να γίνουν και αγώνες βετεράνων σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν:

1)Lulebourgaz tennis club Τουρκία.

2)Edirne tennis club Τουρκία.

3)Kardzhali tennis club Βουλγαρία.

4)Harmanli tennis club Βουλγαρία.

5)Varna tennis club Βουλγαρία.

6)Serres tennis club ΣΑΣ Τένις Σέρρες Ελλάδα.

7)Tennis club Feres Ελλάδα

8)Tennis club Soufli Σύλλογος αντισφαίρισης Σουφλίου “Ελπίδα”

9)Orestiada tennis club Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας

Share it