Search

Ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Μελιόπουλος αλλά και δεύτερο όνομα “έκπληξη”!

Ματιές στην εγχώρια αγορά ρίχνει ο Ολυμπιακός και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιο παίκτες στο “ερυθρόλευκο” ραντάρ όπως αναφέρει στην στήλη “Red Files” του “Γαύρου”, στην οποία μάλιστα εμπλέκει και δύο παίκτες της Ξάνθης και αν για την περίπτωση του Μελιόπουλου είναι κάτι που έχει ξαναγραφτεί η στήλη φέρνει στο προσκήνιο το όνομα και του Μπρίτο!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η στήλη από πιτσιρικάδες οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στο μπλοκάκι τους ενόψει του καλοκαιριού τον αμυντικό  Δημήτρ Μελιόπουλο (Ξάνθη), τον επιθετικό Δουβίκα (Αστέρα Τρίπολης), τον στόπερ Μιχάι (Παναιτωλικού), τον εξτρέμ Μασούρα (ΑΕΛ), αλλά και πιο έμπειρους όπως τον Θοδωρή Βασιλακάκη του Ατρομήτου, αλλά και τον εξτρέμ Μπρίτο της Ξάνθης.

Αναφέρονται, επίσης, ως λύσεις οι Φατιόν της ΑΕΛ, Κότνικ του Πανιωνίου, Επασί του Λεβαδειακού και οι Γκιοατά και Μπανανά του Πανιωνίου. Τέλος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, “σημειωμένοι” είναι και οι Μασούρας (Πανιώνιος), Αλμπάνης (Απόλλωνα Σμύρνης), καθώς και οι Ρόσα (Παναιτωλικού), αλλά και Μάνσον (Ατρόμητου).

Photos Credit: Intime

Share it