Search

Αυτό είναι το νέο κομμάτι των DECHO από την Ξάνθη με το οποίο κατέθεσαν υποψηφιότητα για Eurovision! (video)

Το τραγούδι Ίδια Ζάλη ήταν η συμμετοχή των DECHO και της MINOS EMI για το φετινό ελληνικό τελικό και τη Eurovision 2018. Η Ίδια Ζάλη δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελική φάση επιλογής και έτσι οι DECHO δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Λισαβόνα. Πριν από λίγο όμως το ποπ/ροκ συγκρότημα που έχει έδρα του τη Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησε το ομότιτλο single και έτσι μπορούμε να ακούσουμε το τραγούδι. Επιπλέον μπορείτε να ακούσετε αποκλειστικά από το INFE Greece την Ίδια Ζάλη στην έθνικ εκδοχή της, έτσι ακριβώς όπως κατατέθηκε από τους DECHO στην ΕΡΤ για τη Eurovision.

Το βίντεο κλιπ της συμμετοχής τους για τον ελληνικό τελικό, Ίδια Ζάλη, γυρίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Στα γυρίσματα συμμετείχε και ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος.

Oι Decho οι οποίοι αποτελούνται από τους Πάνο Δεκουλάκο, Γιώργο Εφεντόπουλο, Γιάννη Βαγιωνά, Γιώργο Βασιλειάδη και Γιάννη Τσερέλη. Είναι μία παρέα πέντε ανθρώπων ορμώμενοι από τη Θεσσαλονίκη, που το 2011 σχημάτισαν το συγκρότημα. Μάλιστα, Δεκουλάκος και Εφεντόπουλος είναι Θρακιώτες καθώς κατάγονται από την Ξάνθη. Ξεκίνησαν την πορεία τους με μια σειρά τραγουδιών που δημοσίευσαν στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Το καλοκαίρι όμως που μας πέρασε κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τη MINOS, το Σ’ Ένα Νησί και τώρα ήρθε η σειρά για τη δεύτερη δισκογραφική τους απόπειρα.

Το τραγούδι όπως κατατέθηκε στην ΕΡΤ, ήταν μία δυναμική μπαλάντα, με έντονο όμως το ελληνικό στοιχείο, αφού ο ήχος του κλαρίνου του έδινε μία άλλη διάσταση. Δυστυχώς όπως σας είπαμε και παραπάνω η Ίδια Ζάλη δεν προκρίθηκε στην τελική φάση, για την ανάδειξη της επιλογής μας στη Eurovision 2018.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Βαγιωνάς και τους στίχους ο Πάνος Δεκουλάκος, μέλη των DECHO αμφότεροι!

Εμείς ευχαριστούμε πολύ τους DECHO, που επέτρεψαν μέσα από το INFE Greece να ακούσετε αποκλειστικά το τραγούδι έτσι όπως υποβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Ακούστε το ακριβώς όπως υποβλήθηκε στην ΕΡΤ με ένα κλικ εδώ

και δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στην ποπ/ροκ εκδοχή του παρακάτω:

Πηγή: infegreece.gr

Share it