Search

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 32 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου,  1 ισοπαλία και 4 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο Βιστωνίδα Κοπτερού και ΑΠΣ Πανθρακικός, Αρχοντικά και Ηρακλής Σαπών αναδείχθηκαν ισόπαλοι, επιτυχίες για Μίσχο, Φιλία Κομοτηνής και Φανάρι, τρεις βαθμούς άνευ αγώνα πήρε το Αγιοχώρι.

Ένωση Ασωμάτων-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-2

Με 1-2 επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Βιστωνίδα Κοπτερού της Ένωσης Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκιρετλί Ναζήμ, η Ένωση ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Αλίμπασι Γεντζάι και ο Ντουμπάν Οζάν έγραψε το τελικό 1-2.

ΑΠΣ Πανθρακικός-ΑΟ Μύστακα 7-0

Εύκολα επικράτησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός με 7-0 του Μύστακα και έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Από δύο γκολ πέτυχαν Γρηγοριάδης και Δελής, ενώ σκόραραν και οι Μπαξεβανίδης, Τζελέπης και Τσιακλίδης.

ΑΕ Κομοτηνής-ΑΟ Φαναρίου 1-4

Στο μοναδικό ματς που αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και διεξήχθη μια μέρα αργότερα, το Φανάρι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-4 της ΑΕ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γεωργιάδη κόντρα στην ροή του αγώνα, όμως οι Μπακαλιάροι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-2 χάρη στα τέρματα των Μποτρότσου Ν. και Νταναδά. Στο δεύτερο μέρος το Φανάρι πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Αθανάσαρο να κάνει το 1-3 και τον Νταναδά να γράφει το τελικό 1-4. Δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί, αφού Καραβέτης και Τσατσαρίδης αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα στην μέση και την μύτη αντίστοιχα.

Ατσάλι Αρχοντικών-Ηρακλής Σαπών 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ατσάλι Αρχοντικών και Ηρακλής Σαπών. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ, ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1.

Ελπίδες Κομοτηνής-Αετός Μίσχου 0-6

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αετός Μίσχου που ξεπέρασε το εμπόδιο των Ελπίδων Κομοτηνής. Ο Μουσταφά Ισμαήλ αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα και πολυτιμότερος παίκτης των φιλοξενούμενων, για άλλο ένα ματς, αφού πέτυχε τα πέντε από τα έξι τέρματα της ομάδας του.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 2-7

Σε ένα μίνι Κομοτηναίικο ντέρμπυ η Φιλία επικράτησε εύκολα με 2-7 του Πόντου. Για τους γηπεδούχους σκόραρε δις ο Βλαδίμηρος Ξενοδοχίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους τα τέρματα πέτυχαν οι Αχμέτ Αντέμ (4), Αζήζ Ριντβάν (2) και Κιουτσούκ Μεχμέτ.

Νέα Δόξα Υφαντών-ΑΣ Αγιοχωρίου 0-3 α.α.

Νίκη στα χαρτιά για το Αγιοχώρι κόντρα στους Υφανταί, αφού ο αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.

Ρεπό: ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρώτου γύρου!

Share it