Search

Κεπεσίδου VS Προκοπίδου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Θρακιώτικη μάχη θα έχουμε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ των γυναικών.

Η Νέα Ιωνία των Μάγδας & Νικολίνας Κεπεσίδου από την Αλεξανδρούπολη και ο ΠΑΟΚ της Ελένης Προκοπίδου από την Ξάνθη, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (18:00, ΕΡΤ3).

Ο ΟΦΝΙ προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας εύκολα με 26-16 του Φίλιππου Βέροιας στα ημιτελικά, ενώ με μεγάλη άνεση την πρόκριση πήρε και ο ΠΑΟΚ νικώντας 35-15 την Αναγέννηση Άρτας.

Στο ματς της Νέας Ιωνίας βασική έπαιξε η Μάγδα Κεπεσίδου η οποία μετά τον αγώνα δήλωσε: «Περαστικά σε όλα τα κορίτσια του Φιλίππου γιατί πραγματικά φέτος είχαν πολλούς τραυματισμούς. Μπήκαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε. Όλη μας η συγκέντρωση και η αφοσίωση πλέον είναι στο αυριανό παιχνίδι». Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε και η έτερη «Κέπε», η 16χρονη Νικολίνα, σημειώνοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κανονικά αγωνίστηκε η Ελένη Προκοπίδου, σκοράροντας και 3 τέρματα.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Καματερό, στον 12ο τελικό της ιστορίας της και 4ο συνεχόμενο, ενώ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αυτή είναι η τέταρτη φορά του σε τελικό κυπέλλου, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές, το 2014 και το 2016.

Share it