Search

ΕΠΣ Έβρου: Βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ της περσινής σεζόν και προσωπικότητες του εβρίτικου ποδοσφαίρου

Σε μία εκδήλωση για την οποία δεν υπήρξε ενημέρωση προς τα Μ.Μ.Ε. (θυμηθείτε εδώ), η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου πραγματοποίησε την Γενική της Συνέλευση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και παράλληλα βράβευσε τους περσινούς πρώτους σκόρερ της Α’ και Β’ κατηγορίας, αλλά και ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ως πρώτοι σκόρερ της σεζόν 2016-17:

Α’ Κατηγορία: Χρήστος Γιαννόπουλος (ΑΕ Διδυμοτείχου) 23 γκολ

Β’ Κατηγορία

Νότιος όμιλος: Δημήτρης Λαμπάκος (ΠΑΕ Νίψας) 25 γκολ
Κεντρικός όμιλος: Κομνηνός Πιρπιρής (Ένωση Κορνοφωλιάς/Λυκόφης) 23 γκολ
Βόρειος όμιλος: Πασχάλης Καβουρούδης (Νεοχώρι) 28 γκολ

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που επέλεξε να βραβεύσει η ΕΠΣ Έβρου ήταν οι Αριστείδης Μετσιδιές & Βλαδίμηρος Μπάρμπας.

Ο Μετσιδιές αγωνίστηκε σε Ασπίδα Ξάνθης, Ορέστη Ορεστιάδας, ΑΕ Διδυμοτείχου και Ακρίτα Νέας Βύσσας, ενώ ως προπονητής κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με Ορέστη, 1 κύπελλο με ΑΕΔ και 1 με την Ασπίδα Καβύλης. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.

Ο Μπάρμπας έπαιξε σε Άρη Πτολεμαΐδας, ΑΛΕΞ και Πανσερραϊκό, ενώ κάθισε στον πάγκο πολλών ομάδων όπως ο Εθνικός Αλεξ/πολης, το ΑΛΕΞ, ο Πανθρακικός, η ΑΕΔ, η ΠΑΕ Θράκης, η Χηλή κ.α. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Ακόμη, τιμήθηκαν οι πρώην διαιτητές Γιάννης Κοσμίδης & Κωνσταντίνος Τσόνης. Αμφότεροι είχαν «σφυρίξει» αγώνες της Α’ Εθνικής, με τον κ. Κοσμίδη μάλιστα να είναι ο πρώτος διαιτητής της ΕΠΣ Έβρου που έλαβε ποτέ μέρος στην μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις:

Αναλυτικά τα όσα έγιναν στην εκδήλωση της Τετάρτης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο tvthrakiotis.gr

 

Share it