Search

Νέα πρωτιά για τον Μπανιώτη που αναδείχτηκε χρυσός στο Βαλκανικό κλειστού στο Βελιγράδι!

Ο Κώστας Μπανιώτης ολοκλήρωσε σήμερα τις εμφανίσεις του στον κλειστό στίβο με ρεκόρ στη σεζόν, με τον Θρακιώτη άλτη να μετέχει με μεγάλη επιτυχία στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Βελιγράδι οπού κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 2,26 μέτρα

Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής στη συνέχεια δοκίμασε για μία ακόμη φορά φέτος στα 2,30 μ., όπου είχε καλά άλματα, όμως ο πήχης δεν του έκανε και σήμερα το χατήρι. Σε κάθε περίπτωση ο Μπανιώτης έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός και σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου πέρασε με πολύ ωραία προσπάθεια το 2.23μ. όπως και το 2.26μ. δείχνοντας ότι έχει βρει τα πατήματα του και το ρυθμό που ήθελε μετά το πρόβλημα που είχε πέρσι στο πόδι. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 2.30μ. με το πρώτο άλμα του Μπανιώτη να είναι εξαιρετικό. Πέρασε τον πήχη εξαιρετικά και τον ακούμπησε λίγο με τη φτέρνα στο μάζεμα του ποδιού για να τον ρίξει. Ακολούθησαν ακόμα δύο αποτυχημένες προσπάθειες για να ολοκληρώσει τελικά τον αγώνα με το 2.26μ. παίρνοντας και την πρώτη θέση.

“Παρά το γεγονός ότι ήμουν κουρασμένος από τα διαδοχικά ταξίδια ήμουν σε καλή κατάσταση. Σίγουρα θα ήθελα να έχω κλείσει τη σεζόν με ένα καλύτερο άλμα, όμως, τώρα προχωράμε μπροστά με στόχο τη θερινή σεζόν”, είπε ο αθλητής μετά την σημερινή του παρουσία στο Βελιγράδι.

Share it