Search

Με αρχηγό τον Κοτόπουλο η ήττα στα πέναλτι της Εθνικής Παίδων απο την Σλοβακία

Η Εθνική Παίδων U16 ηττήθηκε 1-3 στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σλοβακία στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά του Αγρινίου. Χαρακτηριστικό της κανονικής διάρκειας που έληξε ισόπαλη 1-1, ότι και οι δύο ομάδες σκόραραν με αυτογκόλ.

Η Σλοβακία προηγήθηκε στο 60΄με αυτογκόλ ενώ η Ελλάδα ισοφάρισε στο 65΄ επίσης με αυτογκόλ. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στους 4 βαθμούς, καθώς έχει μία νίκη με την Ουαλία, ενώ στην ήττα στα πέναλτι οι ομάδες παίρνουν έναν βαθμό.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του τουρνουά, Ρωσία-Ουαλία 0-1, με προσωρινή αποβολή (sin bin) σε ποδοσφαιριστή των Ουαλών στις καθυστερήσεις. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής U16 έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Παρασκευή (23/11) απέναντι στην ισχυρή Ρωσία  (11:00) στο γήπεδο Εμιλέων.

Βασικός αγωνίστηκε  φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο ξανθιώτης επιθετικός Νεκτάριος Κοτόπουλος, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε ο Γιώργος Μανίσογλου αμφότεροι της Κ17 της Ξάνθης

Ελλάδα: Μπαλωμένος, Τσαβός(41′ Μανίσογλου), Μαντζουρανάκης (66΄ Σκιαδάς), Ασλανίδης, Κωνσταντόπουλος, Καραμπέρης, Μπελεβώνης (41΄ Γροσδής), Σουρλής, Γούλας (41΄Γεωργακόπουλος), Λέκκας (66΄ Θεωτάκος), Κοτόπουλος (41΄ Σάνι).

Σλοβακία: Φρούγαλντ, Ούχλαρ, Τσάπκο, Γιάβρο, Νέμπιλα, Σούσλοβ, Χόρνιακ (73΄Βίλετελ), Όμπερτ, Σζέτεϊ, Κούμπικ, Ρέπα.

Share it