Search

Φιλική ήττα απο την Ουκρανία για την Εθνική Νέων των Παπάζογλου, Μελιόπουλου και Ξενιτίδη!

Με γκολ του Κουλάκοφ στο 77’, η Εθνική Νέων της Ουκρανίας νίκησε 1-0 την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη φάση elite του EURO 2018, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο τέλος Μαρτίου.

Την Πέμπτη και ώρα 15:00 Ελλάδα-Ουκρανία θα αναμετρηθούν εκ νέου στο Καυτανζόγλειο. Βασικός ξεκίνησε και αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Εβρίτης Δημήτρης Παπάζογλου, ως αλλαγή πέρασαν στο τελευταίο τέταρτο οι Μελιόπουλος(Ξάνθη) και ο ξανθιώτης χαφ του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Λύρατζης (60’ Σταμούλης), Παπάζογλου, Αντζούλας (74’ Ζήσης), Χατζηδίμπας (74΄Μελιόπουλος), Δουβίκας (78’ Βοΐλης), Καμπετσής (78’ Ξενιτίδης), Γιούσης (60’ Σαρδέλης), Μπούσης (74’ Παπαδογιωργάκης), Αποστολάκης (60’ Νταλακούρας), Εμμανουηλίδης (60’ Δημήτρουλας).

Ουκρανία: Κουσέρουκ, Αβραμένκο, Μπιελιάγεφ (64΄Μουσολίτιν), Μπόνταρ, Μπούλετσα (78΄Κοζιρένκο), Κάστσουκ (64’ Ρέμενιουκ), Κορνιένκο (64’ Σνουρνίτσιν), Χαχλόφ (74΄Ντρίσλιουκ), Σαφρόνοφ, Σουπρίαγια (74΄Κουλάκοφ), Σούκαρ (78’ Βερεμιένκο).

Share it