Search

Ο απολογισμός της 17ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 12 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 1 ισοπαλία και 4 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 17η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Η Δόξα Σώστη έκοψε βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πλησίασαν σε απόσταση βολής, νίκες κατέκτησαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών, ενώ σημαντικό διπλό κατέκτησε η Μεσσούνη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-3

Με 0-3 επικράτησε ο Σπάρτακος της Στρύμης και επέστρεψε στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το πρώτο λεπτό με το τέρμα του Γρίβα που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ορφέα. Στο 10′ ο Βασιλακάκης με σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 73′ ο ίδιος παίκτης μετά την σέντρα του Θωμά έγραψε το τελικό 0-3.

Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-0

Στους δύο βαθμούς μείωσε την διαφορά της από την κορυφή, η Δόξα Γρατινής, που νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Παγουρίων χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 25ο λεπτό ο Πασχάλης. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 87′ με τον Χατζίδη.

Ορφέας Ξυλαγανής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο ο Μέγας κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Ξυλαγανή, χάρη στα τέρματα των Ρομπέρ και Παπαρούνα στο 35′ και το 80′ αντίστοιχα.

Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, σε ένα ματς με αρκετά νεύρα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 12′ με την ατομική προσπάθεια και το φοβερό σουτ του Κοτζαντίσογλου, με τον Λεβεντέλη να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1 στο 65. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δανίδη με απευθείας κόκκινη.

Κομψάτος Πολυάνθου-Ελπίδα Σαπών 0-1

Με 0-1 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του Κομψάτου Πολυάνθου χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 35′ ο Αμέτ Ερκάν, που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε για τους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Διαμαλής.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Μεσσούνη 1-2

Σπουδαίο διπλό κατέκτησε η Μεσσούνη στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ξέφυγε από την ουρά της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καπλανίδη στο 25′, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δις ο Πετρίδης στο 30′ και το 47′. Οι γηπεδούχοι είχα και δοκάρι με τον Γκαραβέλα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 17η αγωνιστική!

Share it