Search

ΕΠΣ Έβρου: Αναβάλλονται τα… εξ αναβολής της Β’ – Στις 28/2 η 15η του Νοτίου και τα 2 αναβληθέντα της Α’ κατηγορίας

Την απόφαση να μην διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου αυτή την Τετάρτη 21/2 πήρε η Διοίκηση της Ένωσης.

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες αυτά θα πραγματοποιηθούν θα οριστούν μετά από συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί. Μιλάμε βέβαια για τα ματς: Δόξα Ελληνοχωρίου – Ασπίδα Θουρίου (Β’ κατηγορία, Κεντρικός όμιλος, 13η αγωνιστική), Ακρίτας Δαδιάς – Πυρσός Σιδηρούς (Β’ κατηγορία, Κεντρικός όμιλος, 13η αγωνιστική) &Ατρόμητος Ασπρονερίου – Ισαάκιο (Β’ κατηγορία, Κεντρικός όμιλος, 13η αγωνιστική). Το ίδιο θα γίνει και για τις αναμετρήσεις Ηρακλής Σαγήνης – Ορφέας Δικαίων (Β’ κατηγορία, Βόρειος όμιλος, 13η αγωνιστική) & Μαΐστρος – Καππαδοκία (Β’ κατηγορία, Νότιος όμιλος, 14η αγωνιστική) που αρχικά είχαν οριστεί για τις 28/2.

Επίσης, μετά από επικοινωνία του SportsAddict με την ΕΠΣ μας έγινε γνωστό ότι η 15η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β’ κατηγορίας που είχε αναβληθεί λόγω των Αποκριών, αλλά και τα ματς της 13ης αγωνιστικής της Α’, Ποντιακός – Νίψα & Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Έτσι, το ερχόμενο Σαβ/κύριακο η δράση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου θα συνεχιστεί κανονικά βάση προγράμματος.

Share it