Search

Δεν βρέθηκε λύση για τα τηλεοπτικά της Super League

Για σχεδόν δυο ώρες κράτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το μεσημέρι της Τρίτης με κύριο θέμα τα τηλεοπτικά αλλά λύση δεν βρέθηκε.

Κατά τη συνεδρίαση υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις μπορούμε να πούμε ότι επικράτησε η διχόνοια και όχι η σύμπνοια απόψεων. Οπότε οι ομάδες αποφάσισαν να μην βγει απόφαση σήμερα αλλά να πάνε σε νέο Δ.Σ. το επόμενο δεκαήμερο για να συζητήσουν εκ νέου για τα τηλεοπτικά.

Αρνητικός στην κεντρική διαχείριση εμφανίσθηκε ο Ολυμπιακός που εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. από τους Βρέντζο, Αγραφιώτη, Μπαταγιάννη και Λίβα ενώ αρνητική ήταν και η ΑΕΚ που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Λυσάνδρου.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν μπορούσε να πει ξεκάθαρα την άποψη του και περιμένει να δει τι θα γίνει όπως τόνισε εξερχόμενος ο Βασίλης Κωνσταντίνου που βρέθηκε στα γραφεία της λίγκας μαζί με τον Στράτο Σωπήλη.

Όσο για τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που είναι ήδη εκτός κεντρικής διαχείρισης και άρα έχει δική της ρήτρα αν σπάσει το συμβόλαιο της με τη “NOVA”.

Αναφορικά με τις 12 μικρομεσαίες ομάδες Ξάνθη, Ατρόμητος και Παναιτωλικός εμμένουν στην απόφαση ότι γίνει να γίνει συνολικά ενώ στις υπόλοιπες ομάδες διίστανται οι απόψεις.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στα γραφεία βρέθηκαν οι Δάρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούγιας (ΑΕΛ), Πανόπουλος (Ξάνθη), Κωστούλας (Παναιτωλικός).

Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η πρόταση που είχε κάνει η NOVA προς την Super League ήταν 30 εκατ. ευρώ και η διοργανώτρια αρχή την απέρριψε ζητώντας 33,5 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία το συνδρομητικό κανάλι είπε ότι αποσύρει την προσφορά του.

Πηγή: sport24.gr

Share it