Search

Νίκησε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής η Μεσσούνη και ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας!

Στο ματς που είχε ανοίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης η Μεσσούνη επικράτησε με 1-2 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Σε ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ δύο νεανικών ομάδων, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Καπλανίδης μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πριτσίδη για το 1-0, πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους, ήταν άμεση. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Πετρίδης ήταν αυτός, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που βγήκε εκτός θέσης, χάνοντας το κοντρόλ και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι, που μπήκαν και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο, με τον Πετρίδη να σκοράρει στο 47′ για δεύτερο φορά στο ματς, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του με 1-2. Στην συνέχεια αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν κι’άλλες ευκαιρίες προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα, με την σημαντικότερη να ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Γκαραβέλα να βλέπει το μακρινό σουτ που επιχείρησε, στο 80′, να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Κελεσίδη απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Πριτσίδη, που έκανε μια δύσκολη απόκρουση, διατηρώντας το 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Βόγκλη και Κίνα.

Share it