Search

Έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό οι παλαίμαχοι Πανθρακικού και ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε μία διαφορετική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, το χορτάρι στο οποίο έζησαν τόσες πολλές εμπειρίες και ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, πάτησαν ξανά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο σκοπός της αναμέτρησης ήταν αφενός οι άνθρωποι να θυμηθούν τις παλιές δόξες, κι αφετέρου – το σημαντικότερο – να ενισχυθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Γιάννης Κιναλόπουλος. Ο άλλοτε άσσος των “πρασίνων” αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και οι συμπαίκτες και φίλοι του δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν αμέτοχοι, αντιθέτως αποφάσισαν να τον στηρίξουν μέσα από αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Τα γκολ του Πανθρακικού σημείωσε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και νυν προπονητής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Δερμιτζάκης και Μπορμπόκης. Παρόντες στο γήπεδο μεταξύ άλλων ήταν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Θόδωρος Σαββάκης – πρώην μεγαλομέτοχος Πανθρακικού, Νίκος Στεργίου – επιχειρηματίας.
Πριν την αναμέτρηση, οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του Γιάννη Κιναλόπουλου δια χειρός του αρχηγού των παλαιμάχων Πανθρακικού Απόστολου Χατζηιωαννίδη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε φίλος του κου Κιναλόπουλου, ο οποίος και βρέθηκε στο ΔΑΚ.

“Ο αγώνας έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και στέφθηκε από επιτυχία. Θέλαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για έναν παλιό μας συμπαίκτη, τον Κιναλόπουλο από την Αλεξανδρούπολη. Ευτυχώς δεν έβρεξε και καταφέραμε να κάνουμε τον αγώνα με επιτυχία”, μας πληροφόρησε ο κος Χατζηιωννίδης, και μας είπε ότι όλοι πέρασαν καλά, Κομοτηναίοι και επισκέπτες:

“Πήγαμε μετά στην Πάνδροσο για τραπέζι όλοι μαζί, και μερικοί φίλαθλοι – ας είναι καλά – έκαναν το τραπέζι και στις δύο ομάδες. Οι άνθρωποι που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη ευχαριστήθηκαν την εκδήλωση κι όλα πήγαν καλά”.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Share it