Search

Νίκη “ανάσα” για τον ιστορικό Α.Ο.Ορεστιάδας που τον “ξεκόλλησε” απ’ τον πάτο!

Καθοριστική βαθμολογικά νίκη πραγματοποίησε ο Α.Ο.Ορεστιάδας απέναντι στον Α.Ο.Σερρών, με τους τρεις βαθμούς να του επιτρέπουν για πρώτη φορά απ’ την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, να απαγκιστρωθεί απ’  την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που έχασαν το πρώτο σετ χωρίς και χωρίς να καταφέρουν να βάλουν δύσκολα στους Σερραίους. Ένα απ’ τα κομβικά σημεία της αναμέτρησης ήταν το δεύτερο σετ, καθώς κρίθηκε στην παράταση. Ο Α.Ο.Ορεστιάδας με σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία έφτασε στην ισοφάριση, πήρε ψυχολογία και δεν επέτρεψε παράλληλα στους αντιπάλους του να “κατοχυρώσουν” από νωρίς έναν βαθμό και να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Η ψυχολογία του 1-1 σετ έδωσε “φτερά” στους γηπεδούχους, οι οποίοι όντας πολύ ανώτεροι στο παρκέ του “Ν. Σαμαράς” έφτασαν σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του τρίτου σετ, κάνοντας το 2-1. Πιθανή νίκη με καθαρό σκορ θα έδινε στην Ορεστιάδα τη δυνατότητα να πάρει επιτέλους “διαζύγιο” απ’ την τελευταία θέση -έστω και ας έπρεπε να φτάσουμε στη δεύτερη αγωνιστική των play-out- ενδεχόμενο που ήταν καλό για να το αφήσουν να μη συμβεί οι γηπεδούχοι.

Τα σετ: 17 – 25, 27 – 25, 25 – 18, 25 – 23

Share it