Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 17η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!17η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Υπάρχει και μία αλλαγή στο πρόγραμμα η οποία αφορά τον αγώνα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με την Μεσσούνη που τελικά θα ξεκινήσει στις 12:00. Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 16ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμό της, αλλά και πώς προκρίθηκαν στον Τελικό του Κυπέλλου, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και η Δόξα Προσκυνητών, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων.

Ξεκινάμε από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, όπου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται την Μεσσούνη, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12:00. Μάχη μεταξύ δύο ακαδημιών ουσιαστικά η σημερινή, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι, προερχόμενοι από την νίκη επί του Πολυάνθου, με στόχο να πετύχουν σήμερα άλλη μία. Από την άλλη η Μεσσούνη θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει χτίσει τελευταία και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στην Στρύμη ο Ορφέας φιλοξενεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Αμφότεροι προέρχονται από ήττες, με τους γηπεδούχους την περασμένη αγωνιστική να χάνουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα από τα χέρια τους, δεχόμενοι τέρμα στο 90′. Από την άλλη ο Σπάρτακος είδε το ξέφρενο σερί του να σταματάει στον Ίασμο κόντρα στον Μέγα. Ο Ορφέας αναζητά βαθμούς ώστε να ανέβει βαθμολογικά για τη μάχη της σωτηρίας, ο Σπάρτακος για να μην μείνει ακόμη πιο πίσω από την κορυφή. Δύσκολο το σημερινό ματς, δεν χωράνε προβλέψεις.

Η Δόξα Γρατινής, που την Τετάρτη αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου, υποδέχεται στον Κάλχα την Αναγέννηση Παγουρίων και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο ντέρμπυ κορυφής από το Κόσμιο, το είδε να απομακρύνεται στους 4 βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα ο Μέγας την πλησίασε στον έναν. Από την άλλη η Αναγέννηση πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο τελευταίο λεπτό κόντρα στην Στρύμη και σήμερα αν και έχει δύσκολη αποστολή, θα παλέψει να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε ένα από τα πιο “δύσκολα” ματς της αγωνιστικής Ορφέας Ξυλαγανής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα του πρώτου. Ο μεν Ορφέας που ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Σάπες, έχει μπροστά του έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο όμως θα πρέπει να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην δει τον στόχο της εξάδας να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο. Ο Μέγας πάλι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό του στο Κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει του Σπάρτακου, ανέβηκε στην τρίτη θέση και θα περιμένει τα νέα και από το γήπεδο του Σώστη.

Εκεί όπου σήμερα, η Δόξα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο σπουδαιότερο αγώνα της αγωνιστικής. Η Δόξα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μεσσούνης, κέρδισε έδαφος στην μάχη της 6ης θέσης και ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ. Το Κόσμιο, εδραιώθηκε έστω για μία ακόμη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την νίκη του κόντρα στην Γρατινή. Αναλογιζόμενος κανείς και το αποτέλεσμα του αγώνα του πρώτου γύρου, καταλαβαίνει πως μόνο εύκολη δεν είναι η σημερινή αποστολή του Κοσμίου, προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει, στην κούρσα της πρώτης θέσης εν όψει των play-off.

Τέλος, στον Πολύανθο ο Κομψάτος φιλοξενεί την Ελπίδα Σαπών. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να σημειώνουν μια αγωνιστική πτώση τελευταία και να αγνοούν το θετικό αποτέλεσμα εδώ και μερικές αγωνιστικές. Από την άλλη η Ελπίδα επικράτησε της Ξυλαγανής την περασμένη εβδομάδα, πλησίασε τον τέταρτο Σπάρτακο στον έναν βαθμό, είδε τον πρώτο σκόρερ της, Αμέτ Ερκάν, να ξαναβρίσκει δίχτυα και φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Όλοι οι αγώνες (πλην του ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Μεσσούνη) ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων

Ορφέας Ξυλαγανής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Κομψάτος Πολυάνθου-Ελπίδα Σαπών

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΟ Μεσσούνης (12:00)

Share it