Search

Ξέσπασμα σωτηρίας για τον Άρη Αβάτου με τεσσάρα επί της Καρπερής!(+pics)

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο Άρης Αβάτου πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής κάνοντας πολύ μεγάλο βήμα για την μάχη της παραμονής.

Η αναμέτρηση της Φελώνης δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αβάτου καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά απείλησαν δύο φορές με τον Μπίντση με τον Αμουτζάκη να κρατά με εντυπωσιακό τρόπο το μηδέν αφυπνίζοντας παράλληλα τους συμπαίκτες του που μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραν τα ηνία του αγώνα απείλησαν με τον Σαρηγιαννίδη όμως δεν έβρισκαν τρόπο να πλησιάσουν την εστία του Μπρόκου.

Εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος, καθώς μόλις στο 51′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντώνη Χαριτίδη. Στην φάση που προηγήθηκε του πέναλτι ο Σαρηγιαννίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και τον Γκέκα που πήρε το ριμπάουντ να ανατρέπεται κερδίζοντας το πέναλτι.

Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Αβάτου κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Κοτόπουλου απο το Νικολίτσα, με τον Αντώνη Χαριτίδη να ευστοχεί για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-0. Μάλιστα πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχο με ανεβασμένη την ψυχολογία τους έκαναν και το 3-0 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Πάρη Κοτόπουλου.

Στο 69′ μπήκε το “κερασάκι στην τούρτα” της εμφατικής νίκης του Άρη Αβάτου, όταν Κυριάκος Κελεσιάδης πήρε το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Μπρόκου στο σουτ του Δόντσου και απο κοντά έκανε το 4-0 που ήταν και  το τελικό σκορ αγώνα.

Μεγάλο αποτέλεσμα που στέλνει τον Άρη Αβάτου στην 5η θέση με 25 βαθμούς, έχοντας +4 απο την ζώνη του υποβιβασμού και το μεγάλο ξανθιώτικο ντέρμπι με τον Ορφέα να ακολουθεί. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Τσακίρη και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας.

 

 

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος Μ., Ψεμματάς(46′ Μπουνταγκίδης), Ταχτσίδης, Παπαδιώτης, Δόντσος, Γκέκας, Ευθυμιάδης(66′ Βαφειάδης), Λαζαρίδης(25′ λ.τρ. Κοτόπουλος), Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης(62′ Κελεσιάδης)

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Μπρόκος, Παπανικολάου, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος(73′ Μόσχος), Νικολίτσας, Τουνουσίδης(62′ Σελαλματζίδης), Μπίντσης, Κούτλας(66′ Γκλαβίνης), Μαυρουδής, Μπάρδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it