Search

Ο απολογισμός της 16ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 14 γκολ, 5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε με την 16η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικράτησε της Δόξας Γρατινής και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου νίκησε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ενώ η Ελπίδα Σαπών ξεπέρασε το εμπόδιο του Ορφέα Ξυλαγανής. Δόξα Σώστη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής συνέχισαν με νίκες ενώ το θετικό αποτέλεσμα κέρδισε και η Αναγέννηση Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης 1-0

Με 1-0 επικράτησε η Αναγέννηση του Ορφέα κερδίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη της σωτηρίας. Το μοναδικό τέρμα π[ου έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πολυμένοφ με σουτ μέσα από την περιοχή. Να σημειωθεί πως για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Μακρής στο 35′ με δεύτερη κίτρινη και για τους φιλοξενούμενους ο Γούσιος στο 46′ με δεύτερη κίτρινη και ο Απαλαγάκης μετά την λήξη του ματς με απευθείας κόκκινη.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-0

Χάρη στα τέρματα του Αντωνιάδη στο 10′ και του Ρομπέρ στο 20′ ο Μέγας κέρδισε τον Σπάρτακο και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Γρατινής 1-0

Ασπρόμαυρο ήταν το ντέρμπυ κορυφής με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να επικρατεί της Δόξας Γρατινής χάρη στο ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Χατζητουλούσης στο 75′.

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Ξυλαγανής 2-0

Στον έναν βαθμό μείωσε την διαφορά της από τον τέταρτο Σπάρτακο η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε με 2-0 του Ορφέα Ξυλαγανής. Στο 70′ ο Αμέτ Ερκάν που σκόραρε και πάλι μετά από καιρό έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ στο 78′ ο Βαγγέλης Καραθανάσης έγραψε το τελικό 2-0.

ΑΟ Μεσσούνης-Δόξα Σώστη 0-5

Ξέφυγε και πάλι στην 6η θέση η Δόξα Σώστη που πήρε εύκολο διπλό κόντρα στην Μεσσούνη. Στο 15′ ο Κοτζαντίσογλου έκανε το 0-1, στο 20′ και το 28′ (πεν) ο Ανδρίκου πέτυχε ακόμη δύο τέρματα και ανέβηκε στα 11, στο 54′ ο Παπασωτηρίου έκανε το 0-4, ενώ στο 80′ ο Μουσταφά Ογούζ έγραψε το τελικό 0-5.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 3-0

Με 3-0 επικράτησε του Κομψάτου Πολυάνθου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60′ με το σουτ του Τριανταφυλλίδη, στο 65′ ο ίδιος παίκτης μετά από μπαλιά του Κελεσίδη έκανε το 2-0, ενώ στο 85′ ο Αχμέτ Ονούρ έγραψε το τελικό 3-0.

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Share it