Search

Με φριχτά παράπονα απο την διαιτησία και τρία γκολ ακυρωθέν και γκολ-οφσάιντ έχασαν απο την ΑΕΚ οι Νέοι της Ξάνθης!(+pics)

Πράματα και θάματα έγιναν στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου με τους Νέους της Ξάνθης να φεύγουν ηττημένοι απο την ΑΕΚ με 3-2, σε ένα ματς που η ομάδα της Θράκης είχε και τρία ακυρωθέν γκολ απο τα οποία τουλάχιστα τα δύο καθαρά!

Ο διαιτητής Σπυρίδων Νικολάου και οι βοηθοί του Καραγιαννίδης και Βαξαβανέλης της ΕΠΣ Αθηνών ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές με κάκιστη και εχθρική διαιτησία σε βάρος των ξανθιωτών.

Μάλιστα πριν καταφέρει η ΑΕΚ στο 28′ να πάρει προβάδισμα ήδη οι Αθηναίοι διαιτητές είχαν ακυρώσει δύο γκολ της Ξάνθης, αμφότερα για οφσάιντ μην μετρώντας ούτε το τέρμα του Πεταλωτή αλλά ούτε και αυτό τους Δουλγέρη. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Ξάνθης αντέδρασε και πριν το φινάλε του πρώτου μέρους κατάφερε μετά απο βαθιά μπαλιά του Ζουρνατζίδη ο Οκάν Σουλεϊμάν με ωραία κίνηση να κάνει το 1-1 και να στείλει ισόπαλες της δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι Θρακιώτες μπήκαν πολύ δυνατά πήραν το προβάδισμα με τον Οκάν Σουλεϊμάν στο 55′, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 60′. Στο 85′ μια απίστευτη απόφαση του διαιτητή, που ακύρωσε το γκολ του Ιωάννου και ενώ ο κίπερ της ΑΕΚ συγκρούστηκε με συμπαίκτες του! στέρησε απο την Ξάνθη το προβάδισμα, κάτι που συνέβη στο 89′ για τους γηπεδούχους με τέρμα που ωστόσο ξεσήκωσε τους ξανθιώτες καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 7η θέση έχοντας απο 30 βαθμούς έκαστος.

 

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Θεοφυλάκης(90′ Πατσιώρας), Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Τσέλα, Αγγελόπουλος, Τσάπαρης(60′ Ιωάννου), Σουλεϊμάν, Δουλγέρης(81′ Δημητρίου)

Share it