Search

Κάλεσμα Χιμένεθ στον κόσμο της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη!

Η μαζική προσέλευση του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έδωσε μεγάλη ώθηση  σε όλους μέσα στην ομάδα και την ίδια εικόνα θέλουν να δουν και στα επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άλλωστε το τόνισε και ζήτησε στις δηλώσεις του μιλώντας στην ΑΕΚ TV ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό παιχνίδι, όσο και στον Αϊντάρεβιτς:

Για την αλλαγή του Αϊντάρεβιτς

«Η ιδέα ήταν να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, με την αντικατάσταση του Γαλανόπουλου που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Αϊντάρεβιτς χρησιμοποιώντας και το σώμα του θέλαμε να βοηθήσει την ομάδα και στα τελειώματα και ευτυχώς είχε τύχη».

Για την παρουσία του κόσμου;

«Αν το παίρναμε όλοι πιο σοβαρά νομίζω τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο εύκολα. Αν υπάρχει ο ίδιος αριθμός φιλάθλων και με την Ξάνθη, ο κόσμος θα μας δώσει πολύ περισσότερη ώθηση».

Για το χθεσινό ματς και τη ρεβάνς;

«Η Ντιναμό έφυγε με ένα αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή, τις δίνει ελπίδες. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Και νομίζω ότι δεν είχαμε συνολικά τύχη γιατί η Ντιναμό στα τελευταία 20 λεπτά έπρεπε να έπαιζε με δυο παίκτες λιγότερους».

Photo Credit: Intime

Share it