Search

Εύκολη επικράτηση του ΑΠΣ Πανθρακικού κόντρα στον μαχητικό Μύστακα!

Με 7-0 επικράτησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός του Μύστακα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Βιστωνίδα Κοπτερού!

 

Οι Πάνθηρες μπορεί αρχικά να μην κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μύστακα, όμως έλεγξαν από νωρίς τον ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 2-0. Στο δεύτερο μέρος κατάφεραν σχετικά γρήγορα να πετύχουν και τρίτο τέρμα, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη και στο τελευταίο δεκάλεπτο διεύρυναν το προβάδισμα τους περισσότερο, με αξιοσημείωτο το γεγονός πως δύο παίκτες σκόραραν αμέσως μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη η ομάδα του Μύστακα, που είναι αρκετά μαχητική και φέτος, μπορεί στο συγκεκριμένο ματς να μην πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, όμως έχει αποδείξει πως διεκδικεί και μάχεται για την νίκη σε κάθε αγωνιστική. Είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά της, Μουσταφά, ο οποίος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός, ενώ έχασε την καλύτερή του ευκαιρία με τον Αμέτ Μεχμέτ, ο οποίος δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Μύστακας φιγουράρει αυτή την στιγμή στην 11η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, μόλις 7 βαθμούς μακριά από τον τρίτο της βαθμολογίας Μίσχο.

Στα καθαρά αγωνιστικά το σκορ άνοιξε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γρηγοριάδης με ατομική προσπάθεια, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έκανε και το 2-0. Στο 65′ ο Μπαξεβανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0, στο 82′ ο Τζελέπης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Δελής με δύο τέρματα στο 85′ και το 90′ και ο Τσιακλίδης στο 87′, έγραψαν το τελικό 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μωραΐτης με βοηθούς τους Παναγιωτίδη και Τομαρά.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it