Search

Προκρίθηκε στον Τελικό η προπέρσινη Κυπελλούχος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πανηγυρίζει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που επανέρχεται στον Τελικό δύο χρόνια μετά, όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο!

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς που είχε ήδη κάνει το πρώτα βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, όταν και είχε νικήσει με 0-2, επικράτησε για δεύτερη της Δόξας Γρατινής, με 4-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον Τελικό της 25ης Μαρτίου, που θα διεξαχθεί στην φετινή της έδρα, το ΔΑΚ Κομοτηνής! Από την άλλη η Δόξα Γρατινής είδε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχε, να σβήνουν από το πρώτο μέρος, όταν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής μειώνοντας προσωρινά σε 3-1 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Μουρατίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37′ μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 42′ ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς, πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βλαδιμηρίδη κερδίζοντας το πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματά τους με το σουτ του Σαμαρά στο 73′, για να μειώσει ο Μουζασβίλι σε 3-1 στο 75′, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Σιδηροχωρίου. Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 78′, όταν ο Κούτρας βρήκε με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Γάιδα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κυριακόπουλου με δεύτερη κίτρινη στο 72′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Share it