Search

Με μεγάλη συμμετοχή από τους προπονητές του Έβρου η ημερίδα του Συνδέσμου με Ράσταβατς & Ζελενίτσα (photos)

Εκπαιδευτική ημερίδα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 14/2 ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης (συνδιοργανωτής της εκδήλωσης) στη Μαΐστρο. Παράλληλα έγινε και η κοπή πίτας του Συνδέσμου.

Παρόντες στην ημερίδα ήταν ο προπονητής του ΑΟ Ξάνθη Μίλαν Ράσταβατς και ο τιμ μάνατζερ της ξανθιώτικης ομάδας Κώστας Τσαλίκης. Αμφότεροι βραβεύτηκαν από τον Σύνδεσμο, ενώ ο κ. Ράσταβατς ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ξάνθης έδωσαν στον Σύνδεσμο ένα λάβαρο και μία υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ημερίδας παρενέβη μέσω σύνδεσης skype και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής Σχολών της ΕΠΟ Χαράλαμπος Ζελενίτσας ο οποίος μίλησε για πολύ σημαντικά πράγματα. Για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παρεβρεθεί τελικά ο Ζήσης Βρύζας που ήταν προσκεκλημένος.

Στην ημερίδα βρέθηκαν πολλοί προπονητές του Νομού, ανάμεσα τους και οι Νίκος Ουσταμπασίδης & Στέλιος Βενετίδης, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αλεξ/πολης Γιάννης Βαταμίδης, ο Υπεύθυνος του μουσείο στο οποίο φιλοξενήθηκε η εκδήλωση Γιάννης Ναϊτίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Θεόδωρος Μπίκος κ.α.

Στιγμιότυπα από την ομιλία του κ. Ράσταβατς καθώς και αποκλειστική του συνέντευξη στο SportsAddict, τα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπε ο κ. Ζελενίτσας, αλλά και δηλώσεις από τους διοργανωτές της ημερίδας, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από το κανάλι μας στο Youtube και σε επόμενα άρθρα σε λίγες ώρες.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το SportsAddict.gr

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Share it