Search

Με καρέ Κελεσιάδη και περίπατο επί του Εχίνου έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Άρης Αβάτου!

Με άκρως επιβλητικό τρόπο προκρίθηκε στον δεύτερο διαδοχικό τελικό της ιστορίας του ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με 5-1 τον Εχίνο Σπορ, και με συνολικό σκορ 11-1 πήρε εμφατικά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης οπού θα κυνηγήσει κόντρα στον Ορφέα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Στα του αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Φελώνης, μετά απο αίτημα του τυπικά γηπεδούχου Εχίνου, η ομάδα του Αβάτου έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Κυριάκο Κελεσιάδη που σημείωσε καρέ τερμάτων έφτασε σε μια άνετη νίκη με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετά μεγάλο ροτέισον προφυλάσσοντας αρκετούς βασικούς για το ματς του Σαββάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στην Φελώνη.

Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά ο Άρης μπήκε δυνατά και με την συμπλήρωση μισής ώρας το σκορ ήταν ήδη 0-3, με τον Κελεσιάδη να σκοράρει στο 21′ και 29′ και  τον Γκέκα ενδιάμεσα στο 26′ για το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, Στην επανάληψη η ομάδα του Εχίνου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μειώνοντας στο 50′ Ιντζέ Καρά, και ενώ το ματς πήγαινε σβηστά ο Κελεσιάδης με ακόμη δύο τέρματα στο 80′ και το 82′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Θανάση και Γιώργο Πασχαλίδη, ενώ χρέη τέταρτου εκτελούσε ο Απόστολος Χρυσέλης.

 

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά Χ., Ζώης, Χουσμέν, Οσμάν Κεχαγιά, Καδρή Χ, Καμπούρ Καδρή Αλτ., Κιοσέ, Χατζηχασάνογλου, Ιντζέ Καρά, Ντελή Χουσ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Εμίνογλου, Μπαργκάν, Τιφτίκης, Μελισσόπουλος Μιχ., Ταχτσίδης, Τουργαίδης, Γκέκας,Βαφειάδης, Κουτίνης, Κοτόπουλος, Κελεσιάδης

 

Share it