Search

Διπλή Θρακιώτικη παρουσία στην ιστορική βραδιά του Κουν Αγκουέρο στο εντυπωσιακό “Etihad Stadium” της Μάντσεστερ Σίτι!

Από τις 3 Οκτωβρίου 2015, παραμένει ο τελευταίος που «έγραψε» το όνομά του πέντε φορές(!) στον φωτεινό πίνακα, σε ένα παιχνίδι, στο επιβλητικό 6-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ, όντας, από τότε, ο 16ος της σχετικής λίστας, στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου συνολικά, και προ Premier League, δηλαδή!

Πλέον, όμως και μέχρι τον… επόμενο, ο Σέρχιο Αγουέρο, με τα τέσσερα «τεμάχια» στη Λέστερ(6-1 η Σίτι), είναι ο τελευταίος, αλλά και πρώτος στη φετινή σεζόν, που πετυχαίνει «καρέ», μετά το περσινό (18/5) σόου του Χάρι Κέιν, στο εκτός έδρας 6-1 της Τότεναμ και πάλι απέναντι στις… άμοιρες «αλεπούδες»!

Ο Αργεντινός, έτσι, μπαίνει (ξανά, αφού το είχε κάνει και στις 18/10/2014, στο 4-1 επί της Τότεναμ) σε ακόμη μία… εκλεκτή λίστα, αφού αυτή είναι μόλις η 30ή φορά, από καταβολής Premier (1992-1993), που κάποιος σκοράρει τέσσερις φορές, σε ένα ματς!

Την σπουδαία αυτή βραδιά του Αργεντίνου παρακολούθησαν και δύο “δικοί” μας άνθρωποι καθώς στις εξέδρες του εντυπωσιακού Etihad Stadium βρέθηκαν ο πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης του Άρη Αβάτου Γιάννης Κοτόπουλος μαζί με συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και η πρώην “Βασίλισσα της Θράκης” Παναγιώτα Παπαϊωάννου. Η Παπαϊωάνου ως γνωστόν βρίσκεται  απο το καλοκαίρι στην Βρετανία για σπουδές ενώ έχει πάρει μεταγραφή και στην  Guiseley FC

Μάλιστα έφεραν γούρι στην Σίτι που λίγες μέρες μετά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και στο πρώτο ματς κόντρα στην Βασιλεία για το Champions League κέρδισαν με 4-0.

Share it