Search

Πήρε ρεβάνς από τον Σπάρτακο και τώρα κοιτάζει το Κύπελλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! Φοβερός Ρομπέρ για άλλο ένα ματς!

Με 2-0 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης, παίρνοντας την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και “καθάρισε” το ματς από το πρώτο κιόλας εικοσάλεπτο. Από την άλλη ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στο συγκεκριμένο ματς, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα, πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση και δίκαια γνώρισε την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως σπουδαιότερη ευκαιρία στο παιχνίδι το δοκάρι του Δεμιρτζάκη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι που έδειξαν έτοιμοι ενόψει και του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με την Δόξα Προσκυνητών, την Τετάρτη, είχαν και πάλι σε εξαιρετική μέρα τον Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να σκοράρει σε κάθε ματς που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής. Ο Μέγας πήρε το προβάδισμα στο 10′ όταν μετά την ωραία μπαλιά του Ρομπέρ στον Αντωνιάδη, ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γιαννακιτσίδης ήταν εκείνος που σέρβιρε με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Ιάσμου να σκοράρει με σουτ για το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Κλης, Αχμέτ Φουρκάν, Χουσεΐν Χιλμί (82 Ντεμιρτσίδης), Αντωνιάδης (75′ Καραπάτσιος), Γιαννακιτσίδης (86 Παπαρούνας), Ρομπέρ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Κώστας Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Θωμάς, Χαρταλάμης (82′ Ρόιδος), Χασάν Μέριτς, Αραμπάς, Κόγιος, Μιχαλακέλης, Δεμιρτζάκης (55′ Βασιλακάκης), Αθανασιάδης (55′ Παρακευόπουλος), Γρίβας, Κουβεργιανός (75 Τζελέπης).

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it