Search

Με…buzzer beater του Παχούμη νίκησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης οι Νέοι του Λεβαδειακού!

Με τον Κομοτηναίο Χρήστο Παχούμη να περνά στο ματς ως αλλαγή και να σκοράρει στο 89′ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, πέρασε με διπλό απο την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα Κ20 του Λεβαδειακόυ που με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Οι Βοιωτοί κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κάπως ισορροπημένο, με τον Λεβαδειακό όμως και πάλι να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ και συγκεκριμένα στο 44′ ο Λιάγκας είχε δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ στην ίδια φάση οι «πράσινοι» ζήτησαν και πέναλτι στον Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Απόλλωνας κυνήγησε κάποιο γκολ χωρίς όμως επιτυχία, με τον Λεβαδειακό από την άλλη επίσης να πιέζει και να ψάχνει το γκολ. Στο 81′ ο Παπακωνσταντίνου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με το σουτ του Παχούμη έξω από τη μεγάλη περιοχή!

Share it