Search

“Λουκέτο” -μέχρι νεωτέρας- στο κολυμβητήριο Ορεστιάδας

Με σημερινή απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ορεστιάδας ανέστειλε μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου της Ορεστιάδας.

Το συλλογικό όργανο του Δήμου πριν από λίγες ώρες, όπως πληροφορούμαστε απ’ το radioevros.gr πήρε ομόφωνα την απόφαση αυτή, με την κοινοποίηση που θα την επικυρώσει να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Τις προηγούμενες μέρες είχε προκύψει μείζον θέμα σχετικά με την καταλληλότητα του κολυμβητηρίου και τη διαδικασία με την οποία είχε εγκριθεί η ανανέωση της άδεις λειτουργίας του.

Η αναστολή λειτουργίας που αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δήμου Ορεστιάδας θα ισχύσει μέχρις ότου στο κολυμβητήριου γίνουν οι δέουσες ενέργειες και παρεμβάσεις, που θα “διορθώσουν” τις παραλείψεις και παραβάσεις που είχαν εντοπιστεί απ’ τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Με απλά λόγια για να επαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο είναι αναγκαίο η Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου να γνωμοδοτήσει θετικά για την καταλληλότητά του.

 

 

Share it