Search

Κίκε και Βασίλισσες οι τυχεροί στην κοπή της βασιλόπιτας των Xanthifans στο νέο όμορφο χώρο τους!(+pics)

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξαν τις πύλες του νέου τους χώρου επί τους οδού Μπρωκούμη 24, υποδέχθηκαν τα μέλη των Xanthifans παίκτες και φίλους των οργανωμένων του ΑΟΞ, για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της πολυμελής αντιπροσωπία της ΠΑΕ Ξάνθη αποτελούμενη από τον πρόεδρό της Άρη Πιαλόγλου,  τον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μπερμπέρογλου και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Χρήστο Λισγάρα, Στράτο Σβάρνα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Έρικ Γέντρισεκ και Κίκε Μπόουλα. Επίσης την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης  Γιώργος Πανίδης, μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Βασίλισσες της Θράκης» αποτελούμενη απο της Ελισάβετ Ναλμπάντη, Ζωή Βλάχου και Ευαγγελία Κατσαρού, ενώ τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο αγαπητός σε όλους τους Xanthifans Μάκης Τζάτζος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Βασίλισσες της Θράκης και ο Κίκε Μπόουλα, Ενώ άπαντες στους Xanthifans έδειξαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσία του συνδέσμου πλέον σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Share it