Search

“Πεντάστερος” Ορφέας παραμονής κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου!(+pics)

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας Ξάνθης σόκαρε την ΑΕ Διδυμοτείχου την οποία και συνέτριξε με 5-0 στο γήπεδο του ΑΟΞ, πετυχαίνοντας μεγάλο αποτέλεσμα στην μάχη της παραμονής καθώς την ίδια ώρα μείωνε αισθητά τις ελπίδες των Εβριτών για παραμονή.

Η εικόνα του πρώτου μέρους δεν προμήνυε με τίποτα το τι θα ακολουθούσε, καθώς στο πρώτο μέρος η ομάδα του Διδυμοτείχου στεκόταν εξαιρετικά στο γήπεδο  καταφέρνοντας να είναι αυτό που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές του πρώτου μέρους όμως ούτε το φάουλ του Ιντζέ ούτε και οι προσπάθειες του πολύ κινητικού Γιαννόπουλου κατάφεραν να νικήσουν τον Ρούφο.

Πάντως οι ξανθιώτες μετά το πρώτο νωθρό μισάωρο έριξαν τις…προειδοποιητικές τους βολές με τον Συριτούδη  να σταματά τις προσπάθειες των Πασχαλάκη και Τορομανίδη, ενώ και η σκαστή κεφαλιά του Μπουνταγκίδη δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο εμφανίστηκε μόνο η μία ομάδα με τον Ορφέα να παγώνει μόλις στο 49′ τους φιλοξενούμενους, καθώς παρά την απόκρουση του Συριτούδη στο τετ-α-τετ με τον Τορομανίδη ο Ξαντινίδης πήρε το ριμπάουντ και παρά την μακρινή απόσταση έπιασε ένα τρομερό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι συνέβη στο 56′ μετά απο σέντρα του Ξαντινίδη ο Χίντ Ιμέρ πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και  με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε αρχικά στο οριζόντιο και εν συνεχεία στα δίχτυα του Συριτούδη για το 2-0. Με τον πρώτο σκόρερ του Ορφέα Χίντ Ιμέρ να φτάνει στο 63′ τα 8 προσωπικά τέρματα όταν μετά απο γύρισμα του Χακή Τζαμπάζ με νέα κεφαλιά έκανε το 3-0.

Μετά το σοκαριστικό 15′ λεπτο για την ΑΕΔ, οι Εβρίτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να μειώσουν όμως οι κενοί χώροι που άφησαν έδωσαν την ευκαιρία στον Ορφέα να βγαίνει συνεχώς επικίνδυνα μπροστά και στο 82′ με τον Πασχαλάκη να κάνουν το 4-0, Και μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα ξανά με τον Χρήστο Πασχαλάκη ο Ορφέας Ξάνθης έφτασε σε έναν σπουδαίο θρίαμβο και το τελικό 5-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας έχει μπροστά του ακόμη ένα  πολύ μεγάλο παιχνίδι καθώς θα αγωνιστεί στον Ξηροπόταμο κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, ενώ η ΑΕΔ θα υποδεχτεί στο Διδυμότειχο την δεύτερη της βαθμολογίας Ελπίδα Σκουτάρεως. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πασχάλης Τρακαλιάνης της ΕΠΣ Σερρών, που είχε ως βοηθούς τους  Χρ. Κρυωνά και Αχ. Αναστασιάδη επίσης της ΕΠΣ Σερρών.

Ορφέας Ξάνθης(Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μακράκης(83′ Μυγγίδης), Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης(80′ Καραγκιόζης Γ.), Χιντ Ιμέρ, Πασχαλάκης.

ΑΕ Διδυμοτείχου(Κ. Τελκίνσκι): Συριτούδης Α., Θάνος(68′ Αλεξακίδης), Καζάλας, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ(62′ Τζανετάκος), Πετρόπουλος, Εμρέ(62′ Σουλεϊμάν), Αβογιάν, Σιμτσάκης(55′ Καπετανίδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ  ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it