Search

Με δύο γκολ του Δουλγέρη στις καθυστερήσεις γλίτωσαν το σοκ απο την Κέρκυρα οι Νέοι της Ξάνθης!

Τι και αν βρέθηκε απο το πουθενά να χάνει με 0-2 έχοντας χάσει σωρεία ευκαιρίων η Κ20 της Ξάνθης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με συγκλονιστικό φινάλε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις γλιτώνοντας απέναντι στην Κέρκυρα έστω τον βαθμό.

Στο παιχνίδι που έγινε υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες στα Πηγάδια, με πολύ δυνατό αέρα, η ξανθιώτικη ομάδα παρότι ήταν καλύτερη, είδε τις ευκαιρίες της να σταματούν στα τρία δοκάρια και στις επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, με την Κέρκυρα να καταφέρνει σε δύο αντεπιθέσεις της να σκοράρει με τους Μπάρδο (58′) και Ζαϊμά (74′) κάνοντας το 0-2.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη όμως, δεν το έβαλαν κάτω και με τον Δουλγέρη στο 90′ και στο 93′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 έχοντας πλέον 30 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους  Τάσο Χατζημωυσιάδη και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Κιολεΐδης,Τενεκές (60′ Τριανταφύλλου), Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Τσάπαρης (76′ Πατσιώρας), Δημητρίου (55′ Ιωάννου), Τσέλα, Σουλεϊμάν, Δουλγέρης, Σαμπανίδης.

Share it