Search

Βαθιά ανάσα με μεγάλο διπλό στην Χρυσούπολη για τον Άρη Αβάτου

Έσπασε την…γκίνια των τελευταίων εκτός έδρας αγώνων του ο Άρης Αβάτου που κατάφερε να πετύχει μια σπουδαίας σημασίας νίκη μέσα στην Χρυσούπολη επί του Νέστου με 1-0.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη για ακόμη ένα ματς είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες αλλά εν αντιθέσει με τα προηγούμενα ματς αυτή την φορά κατάφερε να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν, έχοντας εξαιρετικό στήσιμο, και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαριτίδη στο 80′, παράβαση που κέρδισε ο Ευθυμιάδης που ανατράπηκε απο τον Λαδάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί της στιγμές τους, με σημαντικότερη αυτή του Φαμπιόλ στο 73′

Τεράστιας σημασίας νίκη για την ομάδα του Αβάτου που παίρνει βαθιά ανάσα και πλέον στρέφει την  προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρπερή οπού η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Δύσκολα τα πράγματα για το Νέστο που έχει μπροστά του την δύσκολη έξοδο στις Σέρρες κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την ομάδα της Χρυσούπολης που μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα βλέπει την θέση του να δυσχέραινε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Δραγούσης  της ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τους Π. Παπαδόπουλο και Κ. Οικονομίδη της ΕΠΣ Κιλκίς

 Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδανός (67′ Φαμπιόλ), Τσάκωνας, Κρολ (57′ Βέρα), Γκουτσίδης, Αρετάς (68′ Φεράρι).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας (66′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης (88′ Τουργαΐδης), Χαριτίδης (83′ Κουτίνης), Σαρηγιαννίδης (90+2′ Μπαργκάν).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ  ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Share it