Search

Εύκολα η ΓΕΑ 3-0 την Ορεστιάδα!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των πλέι άουτ στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στην ΓΕΑ και τον ΑΟΟρεστιάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0 σετ του νεανικού Αθλητικού Ομίλου.

Η ΓΕΑ που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον Σταύρο Καβαρατζή έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α2 με το καθαρό τρίποντο. Μάλιστα, έφτασε στην τελική επικράτηση πολύ πιο εύκολο και από αυτό που θα φανταζόταν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Η νεανική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Οι παίκτες του Γιώργου Πασαλίδη υπέπεσαν σε αρκετά λάθη που δεν τους επέτρεψαν να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση στους αντιπάλους.

Η ΓΕΑ έπαιξε όσο χρειαζόταν έφτασε με άνεση στο 3-0 και συνεχίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Τα σετ: 25-21, 25-11, 25-18

Συνθέσεις:

ΓΕΑ (Καβαρατζής): Γατέλας, Φλετούρης, Κεσκίνης, Κωνστανινίδης, Αλεξάλης Αλ, Αλεξάκης Α λ-Ποιμενίδης, (Τιάκας, Μπελετζής, Λεωνιδόπουλος).

ΑΟΟ (Πασαλίδης): Αντωνιάδης Απ, Εμμανουηλίδης, Παλλάκης, Κανταρίδης, Τσιουτσιουλούδης, Παπαναστασίου, λ-Φιλιππίδης, (Αντωνιάδης Ν, Σκαρλατίδης, Τσιρούδης)

 

Share it