Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 16η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!16η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια και δύο σπουδαία ντέρμπυ κορυφής να βρίσκονται εν όψει! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 15ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμό της, αλλά και τους πρώτους σκόρερ μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Σημαντικό αυτό το ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Αμφότεροι προέρχονται από ήττα και ο σημερινός αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για να επανακάμψουν.

Στο γήπεδο του Ιάσμου ο Μέγας υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων στο ντέρμπυ της τρίτης θέσης. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους επί της Στρύμης και με το μυαλό ίσως στον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, επιθυμούν σήμερα να πάρουν την ρεβάνς για το χαμένο ματς του πρώτου γύρου από τον Σπάρτακο. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχει αστο σερί της και μετά την Ελπίδα να κάμψει και πάλι την αντίσταση του Ιάσμου.

Και πάμε στο ντέρμπυ κορυφής, όπου στο γήπεδο του Κοσμίου, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενεί την Δόξα Γρατινής. Ένα ματς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και θα προσελκύσει αρκετό κόσμο. Στο ματς του πρώτου γύρου η Δόξα είχε επικρατήσει με 2-1, αλλά από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και στις δύο ομάδες. Ο νικητής ενδέχεται να αποκτήσει ένα μίνι προβάδισμα, που ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθοριστικό.

Στις Σάπες η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Σπάρτακο θα επιχειρήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Απέναντι τους ο Ορφέας, ο οποίος δείχνει αρκετά βελτιωμένος και επιθυμεί το θετικό αποτέλεσμα για την μάχη της 6ης θέσης.

Η έτερη διεκδικήτρια της τελευταίας θέσης των play-offs, Δόξα Σώστη, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μεσσούνη. Πονηρό ματς και για τις δύο ομάδες, λόγω και της ανάγκης των βαθμών, αλλά και του γηπέδου, καθώς ο αγώνας ορίστηκε στο γήπεδο του Μεσοχωρίου.

Τέλος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής φιλοξενεί τον Κομψάτο Πολυάνθου σε άλλο ένα ματς με φόντο την παραμονή. Και οι δύο ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, βρίσκονται στην ίδια αγωνιστική φόρμα και επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Γρατινής

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Ξυλαγανής

ΑΟ Μεσσούνης-Δόξα Σώστη

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου

 

Share it