Search

Με μπροστάρη τον Μπανιώτη και συνολικές εφτά συμμετοχές στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου Ανδρών-Γυναικών η Θράκη! Το πρόγραμμα

Γνώριμα ονόματα, πρωταθλητές, αλλά και εκκολαπτόμενοι αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η διοργάνωση αποτελεί αγωνιστική ευκαιρία για εκείνους και εκείνες που διεκδικούν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ, αλλά και όλους όσοι προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου. Το κορυφαίο στιβικό γεγονός του χειμώνα για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2 το Σάββατο μεταξύ 19:00 – 20:30 και την Κυριακή μεταξύ 18:00 – 19:30, ενώ οι αγώνες θα καλυφθούν και από το webtv της ΕΡΤ.

Στους άντρες, ο Κώστας Μπανιώτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής αναμένεται να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, αφού είναι σε καλή κατάσταση και στο ΣΕΦ θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Το συγκεκριμένο στάδιο «πηγαίνει» στον Κομοτηναίο πρωταθλητή, αφού το 2016 είχε περάσει τα 2,33μ. και είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στα 2,35μ. Ο αθλητής μας έχει κάνει φέτος 2,25μ.

Πέρα απο τον μεγάλο Θρακιώτη άλτη, θα έχουμε ακόμη τέσσερις παρουσίες με εκπροσώπους απο την περιοχή μας. Ο Εβρίτης Γιώργος Σιταρίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα τρέξει τόσο στα 60μέτρα όσο και σε αυτό των 60μέτρων με εμπόδια, ενώ ο Εθνικός θα εκπροσωπηθεί και απο τον Μάρκο Γκούρλια που θα τρέξει με εξαιρετικές αξιώσεις στα 3,000μέτρα. Στα 200μέτρα θα τρέξει ο Αλέξανδρος Κοκκίνης του ΑΟ Θράκης, ενώ ο Νικήτας Αναγνώστου του ΠΑΣ Ρήσσου Κομοτηνής θα αγωνιστεί στο έπταθλο.

Πέρα απο τους Άνδρες η Θράκη θα έχει παρουσία και στις Γυναίκες, με την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής να τρέχει στα 60μέτρα, ενώ η Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα μετέχε στο τριπλούν με αρκετές αξιώσεις.

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου κλειστού

ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Share it