Search

«Κλείδωσαν» οι 3 από τις 4 θέσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου!

Λάρισα, ΑΕΚ και Πανιώνιος είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος φέτος στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το τελευταίο εισιτήριο να γίνεται γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (8/2) μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 στο πρώτο ματς).

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη πρώτη χρονικά την Τετάρτη, η ΑΕΛ χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί στους «4». Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Κριζμάν στο 11′ όμως ο ΠΑΣ έφερε τούμπα το ματς ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) με δύο γκολ του Πέδρο Κόντε στο 22′ και στο 82′. Στην παράταση όμως οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που άντεξαν και μάλιστα σημείωσαν δύο τέρματα με Μασούρα στο 99′ και Φατιόν με πέναλτι στο 108′ αγκαλιάζοντας την πρόκριση.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είχαμε το ίδιο σκορ με αυτό του πρωταθλήματος που έγινε την Κυριακή και με τον ίδιο νικητή. Η «Ένωση» επικράτησε και πάλι 2-1 του Ολυμπιακού με σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο & Αραούχο (για τους Πειραιώτες μείωσε ο Ταχτσίδης) και πέρασε στα ημιτελικά.

O Πανιώνιος δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Λαμία νικώντας την 4-1 και παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-1 μετά το υπέρ του 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ στο 17′, ενώ ο Μασούρας έκανε το 0-2. Η Λαμία μείωσε προσωρινά με τον Βάντερσον στο 40′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δεύτερο τέρμα του Ντουρμισάι στο 55′ και με γκολ του Λάμπρου στο 90′ πέτυχαν μία ευρεία νίκη.

 

 

Share it