Search

«Χρυσός» ο Σταματόπουλος στο πανελλήνιο του Καρέα Αττικής!

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη φετινή αγωνιστική χρονιά είχε τη χαρά να πανηγυρίσει ο 15χρονος Ηλίας Σταματόπουλος από την Αλεξανδρούπολη στο πανελλήνιο τουρνουά που διοργάνωσε απόλυτα επιτυχημένα το σωματείο του Α.Ο Καρέα Αττικής.

Συνολικά 229 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στο τουρνουά, με τον Ηλία να βγαίνει πρώτος ανάμεσα σε 30 συνολικά αθλητές στη κατηγορία του. Ξεκίνησε ως νο3 φαβορί των αγώνων απέδωσε σπουδαίο πινγκ-πονγκ έκαμψε συνολικά 8 αθλητές και έφτασε στη κατάκτηση του τροπαίου.

Αξιοθαύμαστη πορεία και αποτελέσματα έφερε και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα που τερμάτισε στην 5η προνομιούχα θέση ξεκινώντας το τουρνουά από τη θέση 13 των φαβορί στη δύσκολη κατηγορία των κορασίδων. Η Ελισάβετ που ερχόταν από την 2η θέση στο προηγούμενο τουρνουά της ΧΑΝΘ είχε συνολικά 6 νίκες και 1 ήττα. Στη πέμπτη θέση επίσης τερμάτισε και ο Γιάννης Πιστόλας στη κατηγορία των παμπαίδων με επίσης 6 νίκες και 1 ήττα ενώ πολύ καλά αποτελέσματα είχαμε και από τον ελπιδοφόρο Γιώργο Κάλλια που δείχνει πραγματικά ότι το αύριο του ανήκει. Ανεβασμένη έδειξε και η Κωσταντίνα Πιστόλα με καλές εμφανίσεις σημειώνοντας 4 νίκες και 2 ήττες. Πολύ καλές εμφανίσεις και πλασαρίσματα είχαμε ακόμη από τον Γιάννη Παπαδόπουλο στη κατηγορία των παίδων και απ την Θεοδωρα Βασιλειάδου στη κατηγορία των νεανίδων που κατετάγη 6η. Την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτό το δύσκολο τουρνουά είχαν επίσης ο Νίκος Καλλίας αλλά και ο βενιαμίν της αποστολής Σωτήρης Σωτηρόπουλος.

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές της ομάδας των Εθνικού & Φάρου Αλεξ/πολης που ακολούθησαν την αποστολή Ανδρέας Νικολακάκης και Αγγελος Τσιμας.

Share it