Search

Πλήγμα με Σιώπη στον Πανιώνιο, οι δηλώσεις του Προέδρου του Πανιωνίου για τον τραυματισμό του Εβρίτη

Ο Μανώλης Σιώπης εδώ και πολύ καιρό υπερβάλει εαυτό για να μην λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιστορικού, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους κοιλιακούς, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως δεν τουπιτρέπει να πάιξει όπως μπορεί και φυσικά δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστεί.

Ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος έλειψε από το ματς της Λάρισας, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να δώσει το “παρών” ούτε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία. Ο Εβρίτης αμυντικός μέσος προσπάθησε να μπει στην προπόνηση της Δευτέρας, δεν τα κατάφερε και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος και γιατρός του Πανιωνίου επιβεβαίωσε όσα αναφέραμε και πιο συγκεκριμένα για τον Σιώπη, ότι δηλαδή αντιμετωπίζει πιο σοβαρό πρόβλημα. Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα “a-sports.gr”: «Αυτή τη στιγμή ο Σιώπης θα μείνει εκτός για καιρό. Θέλουμε γερό τον Σιώπη, όχι να πονάει. Οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε. Θα προσπαθήσουμε να το πάμε συντηρητικά. Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθει. Ο Ντουρμισάι έχει τις ίδιες ενοχλήσεις, αλλά θα μπει στην αποστολή για τη Λαμία και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε».

Share it