Search

Μετά τα αποδυτήρια ομάδων οι “ποντικοί” χτύπησαν και τον τομέα της δημοσιογραφίας!!!

Μετά τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, όπως η ΠΑΕ Ποντίων και η Δόξα Σώστη, οι οποίες είδαν τα αποδυτήρια τους παραβιασμένα, οι “ποντικοί” χτύπησαν και τον τομέα της δημοσιογραφίας!

Συγκεκριμένα πριν από ένα διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων ο συνάδελφος Γιώργος Σκουταρίδης, ιδιοκτήτης του RodopiSports.gr και του Lega TV, βρήκε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο και παράλληλα υπέστη θύμα κλοπής των καμερών, μέσω των οποίων βιντεοσκοπεί τα αθλητικά δρώμενα του ποδοσφαίρου της Ροδόπης. Σαν να μην έφτανε αυτό μία εβδομάδα αργότερα άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν το δεύτερο κρούσμα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Αν φυσικά το γεγονός αυτό σχετίζεται με την ενασχόλησή του με την δημοσιογραφία, θεωρείται καταδικαστέο, καθώς όλοι θα πρέπει να σέβονται τον κόπο και την δουλειά όσων προσπαθούν να προβάλλουν την περιοχή μας και τα αθλητικά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δρώμενά της. Ο ίδιος ο Γιώργος Σκουταρίδης πάντως, όπως είχε δηλώσει, όχι απλά δεν θα σταματήσει το έργο του, αλλά θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατός, με το εγχείρημα που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια.

Share it